Vad har hänt sen sist?

Kategori: Adina antecknar

Senast jag skrev var i slutet av april. Men vad har jag haft för mig sedan dess? Vi kan ju försöka sammanfatta det med lite bilder och en hel del text.

Först och främst inträffade Europaresan, aka något av det coolaste jag varit med om i mitt liv. Detta är alltså en två veckor lång bussresa som teorna på Hälsinge beger sig ut på varje år. Och alltså, holey moley. Alla platser jag fått se, alla människor jag lärt känna, alla minnen jag fått under dessa veckor alltså. Åh, jag finner inga ord. Jag är så stört tacksam över min (föredetta) skola som gav oss elever möjligheten att se världen utanför denna, förvisso vackra men ack så lilla, håla. Mina favoritbesök under resan var utan tvekan Genève och Füssen - jag har aldrig sett så vacker natur förut. Blev helt mållös. I Gevève traskade vi på gator med vackra byggnader, satt ute i sommarvärmen i timmar och somnade under stjärnklar himmel bara några få meter från Genèvesjön. Och i Füssen bodde vi på en camping i en dal, omringade av trädbeklädda berg, alldeles intill slottet Neuschwanstein. Där vankades Ölfestival och så spenderade vi en natt i en tvättstuga med optimal musik och otroligt fina människor.

 
När Europaresan var över fanns det inget utrymme att andas ut, för då stod studentveckan framför dörren. Och käre värld, jag hade det så kopiöst fint och roligt och alla var så peppade av att ha mållinjen så pass nära - som vi längtat och längtat och LÄNGTAT!!!!!! på den dagen alltså. Shit. 

Såklart vankades även bal, med god mat och goda vänner. Kvällen slutade för min del på en fotbollsplan med numera *gamla klasskompisar* och en väldigt väldigt fin grabb. 

 
Studenten var inte helt oväntat just precis så fenomenal som man tänkt sig. Kan inte beskriva lättnaden som välde över mig när jag och mina ekonomivänner stod på vårat studentflak och skrek halsen ur led.

 
Jag har även varit på Bråvalla.


Men Anna, Sofie och Rickard. Det var varmt och rätt underbart. Jake Bugg, Bombay Bicycle Club och Imagine Dragons blev dagens favoriter.


För drygt två veckor sedan begav sig familjen ner till Göteborg för semester och bröllop. Här ser vi Pop Boutique, en fenomenal butik som jag och pappa hittade när vi strosade runt. Affären ligger på Magasingatan, tips tips!


Jag gillade att gå på äventyr bland smågator och kullersten. Här sitter jag vid Victoriapassagen med kaffe och god bok.

 
Direkt när jag kom hem från GBG började jag jobba, och tyvärr är det inte mycket mer än just det som jag hinner med just nu, med undantag för ett och annat kvällsdopp.

 
Det var min sommar so far. Jag är mer än nöjd med vad jag hunnit med, och jag ser dessutom fram emot hösten (även om jag inte ens är lite nära att komma på vad jag vill göra med mitt liv) och vad den har att erbjuda nu när man inte har skolstarten att tänka på. Hjälp, vad sjukt det låter. Hur som haver, jag hoppas du är lika nöjd med din sommar som jag är med mig och att du tar vara på tiden som du har kvar. 
 
 
 
 
 

An appreciation post to nature

Kategori: Adina antecknar

Här kommer ett blogginlägg fullkomligt dedikerat till den vackra naturen jag har privilegiet att linda in mig i. Tack för alla spegelblanka sjöar i solnedgång. Tack för alla skogar. Tack för all sol. Bara en stort lymla tack för den här jorden helt enkelt.